”Kan i huske hvad VBVOs motto er?” Således indledte formanden for VBVO Remmon Washignton VBVOs årlige velgørenhedsarrangement Thiththikkum Kalaimaalai for de over 700 fremmødte. I år løb festen af staben d. 27. april 2019. Her blev publikum underholdt med et farverigt program som blandt andet bød på dans og sang af dansk-tamilske artister og artister fra Frankrig og England.

Traditionen tro blev fælleslyset optændt – dette år af Fatima Amalandasandyo, medlem af Struer Tamilsk Kvindeforening. Desuden blev der også optændt et mindelys for ofrene for terrorangrebet på Sri Lanka. Herefter blev festlighederne skudt i gang, og som sædvanligvis fandt arrangementet sted på Lundgårdskolen i Herning. Imellem de flotte optrædener blev der vist videoer omkring VBVOs arbejde i hjemlandet i det forgangne år. Disse indslag bestod blandt andet af dokumentarer, interviews og billeder af undervisere, skolebørn og andre fattige familier, som har fået fornyet håb på livet gennem VBVO.

 

VBVOs arbejde blev yderligere uddybet, Sathursan Sivasubramaniyam, VBVOs næstformand, præsenterede organisationens arbejde i 2018. Men kunne publikum nu også huske alle de informationer? Det blev der fundet ud af, da der til publikums store fornøjelse blev afholdt en ”Kahoot-konkurrence”, som var én af sidste års helt store succeser – i år blev det til en endnu større succes med over 120 deltagere.

Igen i år blev Danmarks største tamilske velgørenhedsfest en stor succes – endnu større end vi i bestyrelsen turde håbe på. Vi takker derfor alle de sponsorer, artister, frivillige og frivillige organisationer, som har støttet op om Thiththikkum 2019. Tak fordi i gennem VBVO giver lidt af jer selv og giver håb til verdens børn.

Categories:

Tags:

Comments are closed