En måned er gået, siden VBVO afholdte Thiththikkum Kalaimalai 2013 – VBVOs allerførste landsdækkende velgørenhedsarrangement. Med støtte fra mennesker, som har børns velværd på hjertet, blev Thiththikkum Kalaimalai 2013 en stor succes. En succes, som direkte kommer til at gavne børnene gennem VBVOs arbejde.

All_2_4

Regnskab fra Thiththikkum Kalaimalai 2013 kan læses af kage-diagrammerne ovenfor. Der skal gøres opmærksom på, at kage-diagrammerne er ændret fra den tidligere udgave, da denne uheldigvis var baseret på ikke-opdateret version af regnskabet pga. tekniske fejl.

Som det ses af diagrammerne, går størsteparten af overskuddet til VBVOs nye projekt – ”Børnenes Mælkevej”. Et langsigtet projekt, som har sin baggrund i, at underernæring blandt de tamilske børn på Sri Lanka ikke er blevet meget bedre end de tidligere år[1]. Målet med projektet er at opdrætte økologiske malkekøer, producere frisk mælk og levere disse til børnene. Nærmere information omkring projektet vil blive opdateret løbende her på hjemmesiden. Første led i projektet er anskaffelse af egnet grund. Arbejdet med dette er allerede i gang, og størstedelen af overskuddet er netop allokeret til dette.

Overskuddet fra Thiththikkum Kalaimalai 2013 er således kun startskuddet til “Børnenes Mælkevej”. Såfremt nogen af jer ønsker at støtte ”Børnenes Mælkevej”, er I meget velkomne til at indbetale et engangsbeløb til VBVO, hvor I skriver ”Børnenes Mælkevej”. Se mere info omkring indbetaling i fanen, “Sådan støtter du os”.

Sundhed er grundlag for børnenes velværd – “Børnenes Mælkevej” er vejen til børnenes sundhed.

 


[1] http://tamilnet.com/art.html?catid=13&artid=33546

Categories:

Tags:

Comments are closed