I disse dage er flere hundrede tamilske familier og deres børn fortsat tvunget væk fra deres normale hverdag, pga. ødelæggelser som blev forårsaget af oversvømmelser og flodbølge primært i de østlige provinser bestående af Amparai, Batticaloa og Trincomalee  i juledagene og siden også i andre kystnære tamilske områder.

Ifølge DMC (Disaster Management Centre) fra de tamilske distrikter er knap 200.000 personer påvirket af flodbølgerne og dødstallet er over 20.

VBVO’s har ydet nødhjælp til børnefamilier i Amparai distrikt, som er blevet ramt af flodbølgerne. Dette primært ved at give mælkepulver, da prisen og anskaffelse af dette er en forhindring for flere børnefamilier pga. oversvømmelsernes ødelæggelser

Nedenunder er vist billeder i forbindelse med levering af nødhjælp til de berørte børnefamilier.

                    

 

Categories:

Tags:

Comments are closed