For at forbedre transportmuligheder for de elever, som kommer langvejsfra, har VBVO i løbet af november måned anskaffet i alt 17 cykler på fordelt til vores Ilanthalir i Oddusuddan og Kokkuthoduvai. I første omgang blev der tildelt henholdsvis 5 cykler til Kokkuthoduvai samt 5 cykler til Oddusuddan. De enkelte Ilanthalir havde selv ansvaret for, at tildele cyklerne til de elever, som havde mest behov for dem. Cyklerne er til lån for eleverne, så længe disse regelmæssigt kommer til centrene og modtager undervisning. Hvis eleven ikke længere kan efterkomme dette, vil cyklerne tildeles andre elever. På denne måde motiveres eleverne til at møde frem til undervisningen. I denne uge blev yderligere 7 cykler doneret til Ilanthalir i Kokkuthoduvai, som blev videretildelt til 7 elever, som kommer langvejsfra. Også her, er cyklerne givet med ovenstående forbehold.

Alle Ilanthalir-centrene tilbyder gratis undervisningshjælp til børn fra fattige familieforhold. VBVO driver centrene sammen med tamilerne fra Danmark.

Categories:

Tags:

Comments are closed