Det blev en festlig begivenhed d. 26/8-2019, da VBVO åbnede det første kontor på Sri Lanka. Kontoret er placeret i den centrale tamilske del i byen Maankulam i distriktet Mullaitheevu.

Åbningsceremonien blev arrangeret af VBVOs lokale bestyrelse og begyndte allerede fra morgenstunden. Blandt de fremmødte var en del af den lokale bestyrelse, studerende og lærere fra VBVOs undervisningscentre Ilanthalir, forældre til de studerende, modtagere af VBVOs donationer, samt en gruppe offentlig ansatte i civiladministrationen, som har været med under VBVOs udvikling på Sri Lanka.

Talerne blev holdt af VBVOs lokale bestyrelse samt enkelte fra civiladministrationen. De udtrykte deres glæde og lykønskning over det nye kontor samt VBVOs fortsatte arbejde fremadrettet for velgørenhed.

Herefter blev der uddelt skolemateriale til op mod 80 børn samt cykler til 3 børn – alle med fattige familieforhold. Denne donation blev givet af Niveda Balakumar, en talentfuld tamilsk pige fra London, som valgte at donere overskuddet fra hendes tamilske single ”Amma” til VBVO. Ligeledes fik den krigsramte tamilske familie Lookeeswaran donoeret en vandpumpe, som familien har manglet for at komme i gang med at dyrke deres jord. Denne donation blev givet i forbindelse med ”DEL GLÆDEN” projektet af én af VBVOs medlemmer i Danmark. Derudover fik 2 børn fra fattige familier deres første donation i deres nye VBVO Fadder forløb. Fadder forløbet betyder, at de fremover vil få et fast beløb doneret gennem VBVO af én tamilsk donor her i Danmark. Barnet vil få denne støtte så længe det er under uddannelse.

Efter donationerne blev alle de fremmødte tilbudt middagsmad inden afslutningen.

Kontoret vil fremadrettet være åbent mellem 09.00 og 14.00 i hverdagene. Man vil være i stand til at få fat i en kontormedarbejder, som fremadrettet vil være med til at administrerer en del af det lokale bogholderi for VBVO på Sri Lanka.

Categories:

Tags:

Comments are closed