155 fattige familier i det østlige Sri Lanka har modtaget nødhjælp gennem VBVO. Nødhjælpen er en lille trøst for familierne, som er flygtet fra deres hus og hjem i disse dage pga. de enorme regnmængder.  

I de seneste uger har der været meget nedbør i det østlige og centrale dele af Sri Lanka. Dette har medført at floderne og søerne er gået over deres breder og mange huse er blevet oversvømmet. Især er de tamilske områder flere steder i landet blevet hårdt ramt. Dette gælder ikke mindst for landsbyerne i provinsen Pattipalai i det østlige Mattakkillappu. Her er familierne også flygtet fra deres hjem for at komme væk fra oversvømmelserne.

VBVO identificerede i alt 155 fattige familier i 2 landbyer i Pattipalai, som har været svært ramt af oversvømmelserne. Disser familier fik tildelt nødrationer med råvarer til madlavning via VBVOs medarbejdere på Sri Lanka. Nødrationerne bestod bl.a. af ris, soyameat, nudler, linser m.m. I alt blev der doneret nødhjælp til en værdi af 1500 LKR til hver familie.

VBVO håber på, at denne hjælp er en lille trøst i den svære tid hos disse familier, som allerede i forvejen lider af fattigdom. Den fyldstgørende rapport samt yderligere billeder kan ses på følgende link: Oversvømmelse på Sri Lanka

Categories:

Tags:

Comments are closed