I disse dage oplever Indien et af de værste oversvømmelser nogensinde. I den sydlige stat Tamil Nadu er oversvømmelserne lige nu så massive at dødstallet er over 250 og mere end 5 millioner tamilere er for-drevne fra hus og hjem. Oversvømmelserne er specielt gået ud over de mange tamilere fra underklassen og de helt fattige. Husene er blevet jævnet med jorden, pga. de typisk konstrueret med træ og lign materiale og ikke beton og mursten.

De intern fordrevne tamilere er huset rundt i Chennai i midlertidige offentlige bygninger. Mange af tamil-erne har mistet al deres ejendom og er nu afhængig af nødhjælp udefra.

DSC_0047

DSC_0059

VBVO har i samarbejde en lokal børneorganisation indsamlet data på børn som er intern fordrevne og som er huset i midlertidige lejr. Herefter blev der købt myggenet, varme tæpper, håndklæder samt kiks, som først blev pakket ind og derefter uddelt til i alt 200 børn på 3 forskellige midlertidige lejr i Chennai.

DSC_0231

DSC_0085

DSC_0091

DSC_0087

DSC_0119

DSC_0313

VBVO vil gerne yde yderligere hjælp til de tamilske ofre i Chennai og har derfor startet en indsamlingskampagne via vores facebookside: Oversvømmelse i Chennai.

Vi håber at også du vil støtte de tamilske ofre i Chennai.

Categories:

Tags:

Comments are closed