Del Glæden

Fødselsdage fejres med børn på Sri Lanka – Asmiya og Jensika

I anledning af Asmiyas fødselsdag valgte hendes fader, Rajan at fejre fødselsdagen gennem VBVOs projekt Del Glæden. Rajan og familien valgte at donere bøger og penalhuse til 9 elever i 6. klasse på skolen Yaal Araali Valliammai, Vaddukoddai. Disse børn lever i deres dagligdag sammen med deres familier med fattigdommen helt tæt på. Billeder af donationen og brevet fra skolen til Asmiyas familie kan ses her:

Billede 1 Billede 2

Billede 3 Billede 4

Billede 6 brev

Jensikas familie valgte også at fejre Jensikas 1 års fødselsdag med en donation til børnehaveskolen Cholar – Children Daycare Center gennem Del Glæden og VBVO.  Skolen ligger i byen Theravil, Visvamadu. Skolen tager sig af børn, hvis familier har økonomiske vanskeligheder i dagligdagen. Jensika og hendes familie sørgede for, at der blev delt fodtøj samt skolehæfter til børnene.

IMG_0034 IMG_0017

IMG_0026 IMG_0022

IMG_0030 Brev

 

VBVO takker både Asmiyas og Jensikas familie for at fejre deres dag med børnene på Sri Lanka gennem Del Glæden.  VBVO ønsker disse børn alt godt i fremtiden.  

Lejetøj til førskolebørn – Del Glæden

Nilaayini Gunathas har i forbindelse med sin 18 års fødselsdag valgt at glæde børn på Sri Lanka. Gennem VBVO’s Del Glæden projektet, blev der overrakt legetøj til børnene i Dineesh børnehaveskole. Denne skole ligger i Mullaitheevu i Oddusuddan Muthayan området.
N1 N2  N3  N4  N5
Del Glæden projektet handler om at dele glæden med børn og unge, som har det svært. Gennem VBVO er det muligt at “give” på din festdag. Herved vil ikke kun du, men også en masse børn glædes pga. af dig.
VBVO takker Nilaayini Gunathas for at have fejret sin dag med disse børn.

Mad til børn på fødselsdagen – Jeevaneedan

I samarbejde med VBVO’s Del Glæden blev der overrakt mad i anledningen af Sanmuganathan Jeevaneedans fødsesdag  til børn på Sri Lanka. Maden blev delt i Mullaitheevu på Oddasuddaan Peraaru Børnehaveskole med mad til børnene. Sammen med deres forældre lever disse børn under fattige vilkår til daglig pga krigens ødelæggelser.

1 2 3 4 5

VBVO takker Jeevaneedan og hans familie for støtten, så børnene sammen med Jeevaneedan fik del i glæden på hans fødselsdag.

Se mere omkring Del Glæden her.

 

Del Glæden – 18-års fødselsdag med børnehavebørn

I anledningen af sin 18 års fødselsdag gav Keerthizah Robert-Kennedy uniformer og skoleting til elever på Naachikkudaa Ruban Børnehaveskole gennem VBVOs projekt Del Glæden. Skolen ligger i byen Visvamadu, Mullaithevu, hvor børnene og deres forældre lever under fattige og vanskelige kår. Keerthizah sørgede for, at VBVO kunne give børnene bedre skolefaciliteter.

pic6 (2)pic3 (2)

 

pic2 (2)Pic1 (2)

Dagen var ikke alene glædesfuld for Keerthizah, men også for eleverne på skolen. Denne glæde bliver udtrykt af én af eleverne i en takketale, hvor der lykønskes Keerthizah og takkes for hendes hjælpende hånd: se video her. Derudover forsøger børnene at synge fødselsdagssang for Keerthizah, se video her.

pic0 (2)

VBVO takker Keerthizah, der gennem Del Glæden, har fejret sin dag med børnene på Sri Lanka.

Sko til skolebørn i Poonakari

Fattigdom på Sri Lanka hersker fortsat mange steder. VBVO forsøger, i sit samarbejde med dets medlemmer, at forbedre levevilkårene for børnene, specielt med hensyn til deres uddannelse. I denne henseende har familien til den nyfødte Roshanth Mohanraj her fra Danmark ønsket at yde støtte til børnene på Sri Lanka gennem VBVO. Med deres støtte har VBVO’s medarbejder på Sri Lanka sørget for anskaffelse og uddeling af i alt 53 sko til skolebørn i byen Poonakari.

1 5

6 2

4 3

Børnene modtog skoene med glæde. Alle børnene modtog desuden et lille kort med hilsen fra VBVO. Deres varme tanker går til Roshanth Mohanraj, hvis liv starter med en god tjeneste i kærlighedens tegn. Se én af børnenes takketale til Roshanth Mohanraj – LINK.

VBVO takker Roshanth Mohanraj og hans familie for deres gavmilde støtte.

Del Glæden

Skal du snart forloves, giftes, holde fødselsdag eller fejre en anden glædelig begivenhed? Tænker du på, hvordan du kan gøre denne dag helt speciel? Så læs med her. Verdens Børns Velfærdsorganisation (VBVO) tilbyder gennem projektet “Del Glæden” en enestående mu-lighed, hvor du kan fejre din dag ud over landets grænser og dele din glæde med børn, der har brug for dig. Se følgende link: DEL GLÆDEN 

DEL_Glæden