D. 7. april 2018 blev VBVOs årlige velgørenhedsarrangement Thithikkum Kalaimaalai afholdt. På tværs af generationer og kunstneriske interesser blev i alt 700 tamilere underholdt med indslag fra de dansk-tamilske artister.

Med fælles lyset optændt af VBVO bestyrelsesmedlem Gunaratnam Kanagasabai blev arrangement skudt i gang på Lundgårdskolen i Herning. Artisternes indslag var med tamilsk traditionel dans, western dans, musik, sang og drama. Der var både underholdning til de barnlige sjæle og de mere ældre generationer.  

Imellem indslagene blev alle de fremmødte informeret om VBVOs arbejde i hjemlandet gennem dokumentarer og interviews af undervisere og skolebørn fra VBVOs undervisningscentre samt fra nogle af de familier, som har modtaget hjælp gennem VBVOs  Vaalvatharam projekt. Seerne fik desuden præsentateret VBVOs arbejde og økonomi i 2017 af VBVOs næstformand Sathursan Sivasubramaniyam.

Som noget nyt til dette års Thiththikkum blev alle de fremmødte underholdt med en Kahoot-konkurrence. Hele 89 af de fremmødte deltog via deres smart device i konkurrencen, hvor alle spørgsmål omhandlede VBVO. I alt blev der stillet 15 spørgsmål og vinderen løb af med et gavekort til Guldsmed Bruno med 13 rigtige på hurtigst tid.     

Det store fremmøde igen i år var et udtryk for en voksende støtte og opbakning til VBVOs primære mål – nemlig at forbedre levevilkårene for de socialt udsatte og krigsramte børn og børnefamilier på Sri Lanka. Takket være alle de som støttede op omkring Thithikkum Kalaimaalai – fra sponsorer til artister og fra de enkelte hjælpere til de hjælpende organisationer – kan vi i VBVO fortsætte vores gode arbejde med det ønske om at gøre en forskel for endnu flere børn og børnefamilier. 

Vi siger tak til alle jer –  vores uundværlige frivillige hænder. Og vi ses igen næste år til et endnu et brag af en fest i velgørenhedens ånd.

Categories:

Tags:

Comments are closed