JUGA-VICTORIA Inc. er en organisation med hovedsæde i Australien og stiftet af tamilske studerende. Organisation arbejder for at forbedre undervisningen i de tamilske områder på Sri Lanka. JUGA-VICTORIA Inc genneføre årligt projektet “e-Kalvi”. Projektet går ud på at udvælge enkelte undervisnings-centre på Sri Lanka, hvor børnene får kendskab til det at anvende digitale medier i undervisningen.

I løbet af vinter 2017 ansøgte VBVOs Ilanthalir i Oddusuddan om at blive udtaget. Kravene til udtagelse er bl.a. at centrene er velfungerende og at der er mulighed for at implementere de digitale værktøjer i undervisningen.

Her i 2018 blev Ilanthalir i Oddusuddan udvalgt og i løbet af februar måned ankom holdet fra JUGA-VICTORIA Inc. til vores undervisningscenter. De brugte 2 hele dag med børnene, hvor børnene fik kendskab til at arbejde med IPads samt computer. Undervisningen var primært målrettet de ældste elever på henholdsvis 10. og 11. klassetrin.

Første dag tog børnene rigtigt godt imod de digitale medier og undervisningen gennem dem. Næste dag ankom holdet med en række digitale materialer som de donerede til Ilanthalir i Oddusuddan til en værdi af lidt over 5000 danske kroner. Materialerne var bl.a. én bærbar computer, én multifunktions printer, IPads, videomateriale til undervisning samt e-bøger til undervisning.

VBVO betragter selve udtagelse som en succes og anderkendelse af det gode arbejde bag Ilanthalir i Oddusuddan specielt af bestyrelsen og holdet på Sri Lanka. Ilanthalir i Oddusuddan vil fremadrettet forsøge at anvende de donerede digitale materialer mere og mere i undervisning.

Categories:

Tags:

Comments are closed