VBVO har åbnet det fjerde Ilanthalir undervisningscenter på Sri Lanka – denne gang i byen Akkaraipattu i Amparai-distriktet. Centeret er lokaliseret på to eksisterende skoler i Akkaraipattu – Sri Ramakrisna National School i Alayadivempu og T/K Perunavalar Viddiyalayam i Kolavil. Ligesom de øvrige tre Ilanthalir undervisningscentre er undervisningen her også gratis eftermiddagsundervisning for børn, der normalt ikke har råd til at modtage ekstra undervisning.

billede_1

Derfor har én af VBVOs lokale koordinatorer i Ambarai i samarbejde med en universitetsprofessor og undervisere på de pågældende to skoler udvalgt en gruppe elever, der får adgang til undervisningen. I alt er 62 elever fra 3.-6. klassetrin udvalgt. Disse børn kommer fra fattige familier. Nogle af forældrene er analfabeter og kan ikke hjælpe børnene fagligt, andre er forældreløse mens de resterende kommer fra familier, hvor forældrene ikke er interesserede i deres skolegang. Med gratis eftermiddagsundervisning kan disse børn nu få hjælp til deres skolegang.

Ilanthalir undervisningscenter eksisterer også i byerne Oddusuddan, Visvamadu og Maanikkamadu og huser på nuværende tidspunkt i alt 407 elever. Hos VBVO håber vi på at kunne nå ud til flere byer, så vi kan hjælpe endnu flere børn.

slide2

Categories:

Tags:

Comments are closed