VBVOs velgørenhedsarrangement, Thiththikkum, afholdes hvert år i løbet af foråret. Vi afholder arrangementet for at skaffe økonomiske midler til VBVOs projekter på Sri Lanka. Det meste af overskuddet går til vores undervisningscentre, Ilanthalir, mens de øvrige penge går til andre projekter, der også hjælper fattige børn og deres forældre.

Her offentliggør vi en oversigt over regnskabet fra årets Thiththikkum. Overskuddet blev 124.333,00 kr. Den samlede indtægt blev 175.030,00 kr., hvor størstedelen kom fra billetsalget. Dertil er der sponsorater og overskud fra kantinen. Den samlede udgift blev 50.697,00 kr., som gik til scene, lyd, lys, reklame, kantine, transport og artister. Oversigt i grafisk form kan ses af nedenfor. Et detaljeret regnskab vil naturligvis blive fremlagt til VBVOs generalforsamling, da dette skal betragtes som en midlertidig.

Indtægter_1

Udgifter_1VBVO vil gerne takke alle frivillige kræfter og alle de talentfulde tamilske artister, der har været med til at støtte op omkring Thiththikkum 2016. Vi vil samtidig meddele, at vi med dette overskud har fået åbnet endnu et undervisningscenter på Sri Lanka. Denne gang i den nordlige del af distriktet Amparai i byen Akkaraipatti. Endnu en fattig tamilsk by med mange børn, som ikke er i stand til at modtage den nødvendige undervisningshjælp pga. deres familiers økonomiske forhold. Det vil dermed være det 4. undervisningscenter, som VBVO åbner på Sri Lanka – samlet set nu med knap 500 børn, som modtager undervisning.

VBVO vil snarest udgive indlæg omkring ILANTHALIR – AKKARAIPATTI. Følg os derfor her på hjemmesiden samt via vores facebookside. Hvis du vil være med til at støtte vores projekter, kan du se nærmere under fanen sådan støtter du.

Categories:

Tags:

Comments are closed