VBVO har doneret cykler til 6 forældreløse børn, som alle får gratis eftermiddagsundervisning på VBVOs undervisningscenter Ilanthalir i Oddusuddan på Sri Lanka. 

cykeldonation

Undervisningscenteret Ilanthalir er blevet taget rigtigt godt imod af børnene og deres forældre. Selvom målet var at give gratis eftermiddagsundervisning til de børn, som bor i byen, oplever vi, at børn fra de omkringliggende byer også benytter sig af tilbuddet. Pga. vejforholdene er transporten ind til selve centeret noget besværlig. Derudover har mange af familierne ikke råd til jævnligt at sende børnene afsted med bussen. Mange af børnene går derfor den lange tur, som for nogens vedkommende kan blive 5 km. Da undervisningen typisk foregår om eftermiddagen er det for det meste en gåtur i bagende sol.

Derfor har VBVO valgt at donere cykler til 6 udvalgte børn. Alle disse børn er forældreløse, men passes af  familiermedlemmer som bedsteforældre, tanter, onkler m.m. Derudover har børnene også lang vej til VBVOs Ilanthalir. Sammen med Dansk Tamilsk Venskabsforening i Vejle har VBVO doneret nye cykler til disse 6 børn.

VBVO tror på, at donationer som disse er med til at give børnene mere motivation for at lære samt en lille glæde i deres ellers trivielle dagligdag.

Categories:

Tags:

Comments are closed