Vores årlige velgørenhedsarrangement Thiththikkum 2015 forløb også denne gang med succes. Og mange af jer var vidne til dette d. 25. april 2015 i Herning.

Hvad I ikke så, var al den enorme forberedende arbejde, som en hel række frivillige hænder hjalp os med. Det var lige fra udarbejdelse af reklame, kontakt til artister, programplanlægning, kantinehjælp, scenehjælp, lyd og lys-hjælp, hjælp til billetsalg og hjælp til det enorme oprydningsarbejde i efterforløb. Disse frivillige hænder er hjørnesten i den succes, som VBVO hvert har har med Thiththikkum som velgørenhedsarrangement. Vi vil derfor gerne sige en stor tak til disse ildsjæle, som vi ved er motiveret af, at overskuddet fra Thiththikkum går til projekter som hjælper børnene på Sri Lanka. Derudover takker vi artisterne, som har været med til at gøre showet til det, det blev. Vores overskud i år er på 99.322 kr. Regnskabsoversigt ses af cirkeldiagrammerne nedenfor. Detaljeret regnskab vil fremlægges ved generalforsamling.

 

Indtægter_BIllede_3

Udgifter_BIllede_3

Vi ønske i samme lejlighed at meddele, at vi i ugerne efter Thiththikkum har arbejdet på, at få et undervisningscenter etableret på Sri Lanka med netop overskuddet fra Thiththikkum. Arbejdet har forløbet ud over al forventning og den første egentlige undervisningsdag påbegyndte lørdag, dvs. d. 6/6-2015. Undervisningscenteret har fået navnet “Ilanthalir” og består i alt af 6 bygninger/”hytter”, hvor undervisningen nu er i fuld gang.  Alle børnene får gratis undervisning og VBVO sørger for at dække udgifterne til undervisningen. Centeret har fået en bestyrelse med ildsjæle fra lokalområdet, som kommer til at drive centeret fremadrettet. Vi i VBVO er løbene i kontakt med denne bestyrelsen. Åbningsceremoni blev arrangeret d. 4/6-2015. Og nogle billeder herfra kan ses nedenunder. En mere detaljeret information omkring det succesfulde projekt “Ilanthalir” følger på vores hjemmeside én af de kommende dage.

Skilt_1 Podiet_1

Folkemængde_1 Folkemængde_3

Hytte_1 Bestyrelse

Categories:

Tags:

Comments are closed