Årets VBVO velgørenhedesarrangement foregik i slutningen af april 2014. Arrangementet var det 2. af sin slags, da det sidste år var første gang. Thiththikkum som arrangementet hedder blev udført med succes i 2013 og ligeledes har det også været en succes i 2014. Billeder fra Thiththikkum er allerede publiceret. Hermed fremlægger VBVO ligeledes en oversigt over regnskabet for Thiththikkum 2014. Overskuddet blev 100.030,45 kr. Fordelingen af udgifterne samt indtægterne er følgende:

Graf_Indtægter

Graf_Udgifter

En del af overskuddet er allerede tilsendt børnefamilier på Sri Lanka med det formål, at give børnene en nemmere hverdag. Derudover er VBVO allerede i gang med at arrangere endnu flere projekter for børnene på Sri Lanka.

VBVO vil desuden gerne meddele, at DVD’en med Thiththikkum 2014 er nu færdigredigeret og klar til at blive udgivet til de, som ønsker dette. Såfremt man ønsker én kopi, skal man sende en email herom til info@vbvo.dk. Se også tidligere indlæg med billed-er omkring Thiththikkum 2014 – https://vbvo.dk/?p=1272.

Categories:

Tags:

Comments are closed